luni, 29 iulie 2013

Televizoarele inteligente ale anului 2013

In fiecare an producatorii de televizoare incearca sa ne aduca in case noile modele cu zeci de functii noi menite sa ne faca viata mai frumoasa, vorbim si noi de doua dintre cele mai appreciate televizoare ale momentului, din punctul nostru de vedere, evident.
Primul este deja celebrul Smart TV de Samsung, acesta vine cu noi functii si un sistem din ce in ce mai usor de folosit, dupa parerea producatorului.

Televizorul S6 Ultra HD a fost lansat in versiunea de 85 de inch, rezolutie de 4k si un stativ care imita foarte bine un sevalet, momentan este disponibil doar la partenerii selectati, in Australia de exemplu va costa 40,000$, intrand astfel in gama televizoarelor de lux cu Sony X900 Bravia si LG 84LM9600.
Mai accesibile sunt restul televizoarelor din aceiasi gama lansate la inceputul anului, acestea sunt impartite pe serii care difera prin tehnologia folosita si bineinteles prin aplicatiile specifice Samsung.

Vorbim in continuare despre televizorul lansat de catre LG Ultra HD curved OLED and Ewan McGregor. Trebuie sa recunoastem ca este unul dintre principalii competitori ai modelului de Samsung si nu se va lasa usor.
LG mizeaza in continuare pe succesul tehnologiei Ultra HD si va lansa in decursul acestui an inca trei modele de televizoare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu