duminică, 17 august 2014

Reparatii aparate foto pentru nunta

Daca esti un fotograf profesionist si dispui de o aparatura foarte performanta care s-a defectat service-ul nostru iti sta la dispozitie cu consultant, constatare si service la preturi foarte bune.

Este foarte important in cadrul unui eveniment nunta, botez, concert sa surprindeti cele mai frumoase momente iar aparatura de care dispuneti trebuie sa functionezi in cei mai buni parametri.

Este foarte important ca service-ul care va asigura interventia asupra aparatului sa fie autorizat si sa realizeze serviciul foarte rapid deoarece daca aparatul va lipseste cateva saptamani inseamna bani pierduti.





Pe langa reparatii aparate foto va stam la dispozitie cu constatare, consultanta si service si pentru reparatii camera video la preturi corecte.

Oferim servicii de reparatii la nivelul intregii tari, astfel daca aveti o camera video sau un aparat foto puteti sa-l trimiteti fara nici o problema prin Posta Romana sau curier rapid.

Fotografule mireasa te asteapta sa-i scoti in evidenta rochia de printesa iar mirele te asteapta sa-l fotografiezi cat mai bine ca pe un adevarat domn asa ca daca ai aparatul stricat te asteptam sa-l aduci la noi pe Str. Moinesti, nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, parter, sector 6, Bucuresti sau la telefon 0745.410.179.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu