marți, 4 noiembrie 2014

Am un produs sau serviciu, 3 metode gratuite de promovare pe internet

Asa cum spune si titlu daca ai un produs sau serviciu pe care vrei sa-l promovezi gratuit pe internet mai jos am facut o lista cu cele mai importante 5 metode:

1. Blog gratuit pe www.blogger.com sau www.wordpress.com, incercati sa modificati putin designe-urile care vin standard si adaugati continut de calitate (texte, poze, prezentari video) care sa ajute si sa educe vizitatorii.

2. Pagina de Facebook, Twitter sau Google Plus, in functie de ce anume doriti sa promovati trebuie sa alegeti o retea de socializare.

Reteaua de socializare care da cel mai bun randament in Romania este Facebook cu peste 7.200.000 de utilizatori in momentul cand cititi acest articol.

De asemenea pe Facebook o sa gasiti si foarte multe grupuri de nisa care dau un randament destul de bun.

Incercati sa faceti o strategie folosind materiale unice si de calitate.

3. Anunturi gratuite pe site-uri de tipul www.olx.ro si www.tocmai.ro

Incercati sa faceti o descriere amanuntita a produsului sau serviciului pe care il promovati, in care sa precizati clar conditiile de livrare, returnare, garantie.

Folositi poze si prezentari video originale unde va este permis acest lucru.

Puneti un pret real al produsului si raspundeti intr-un timp cat mai scurt solicitarilor.

Nu uitati cele mai vandute produse pe internet sunt cele din gama fashion, electronice, electrocasnice, cartile, serviciile turistice, reparatiile, traducerile, consultanta, serviciile de transport.

Sper ca a fost de ajutor acest articol !

vanzare pe internet

2 comentarii: