sâmbătă, 6 iunie 2015

Magazin invitatii nunta elegante in Bucuresti

O invitatie cu totul speciala, o adevarata carte de vizita, ce inspira rafinament si clasa. Este o invitatie clasica, dar cu elemente ce tin sa completeze acel plus de prospetime si stralucire.

Va invitam sa va indreptati atentia catre acest produs pur si simplu minunat, al colectiei Sedef, un produs revolutionar, care a reusit deja sa castige inimile doamnelor si domnisoarelor. Simplitatea acestei invitatii este data de nuanta de alb ce predomina intregul produs, cat si de cartonul sidef, un material ce consolideaza cele spuse de noi, si anume ca, pe primul loc se afla calitatea.





O invitatie ce nu poate fi trecuta usor cu vederea si care merita toata atentia dumneavoastra. Mai multe modele de invitatii elegante http://www.crisiashop.ro/31-colectia-clara

Cu dimensiuni de 9,4 cm/ 27 cm, aceasta invitatie detine un rafinament aparte, datorita pamblicii roz si ornamentelor florale scoase in relief, pozitionate pe extremitatile acestuia. Mai mult decat atat, pamblicii in nuanta de roz i se alatura un element decorativ ce tine sa se potriveasca intocmai cu valoarea invitatiei, o pietricica sub forma de funda, de culoare argintie, o adevarata combinatie de culori, ce par sa se potriveasca de minune.

Cartonul gros, de 3 mm, pe care este lipit cartonul cu textul invitatiei si plicul alb sidef,  cartonat si inclus in pret, contribuie la rafinamentul acesteia.

Pentru mai multe detalii si comenzi in tara sunati la 0763.939.253 (Telekom), adresa pentru magazin invitatii de nunta elegante Bucuresti str. Lipscani nr 63, sector 3.

invitatie nunta 3638

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu