sâmbătă, 31 octombrie 2015

Nu iti mai repara laptopul! Cumpara-ti altul!

Cu totii avem electronice si electrocasnice care refuza sa mai functioneze si care, spre nenorocul nostru, nu mai sunt in garantie. Reparatia poate sa fie destul de neplacuta si costisitoare iar achizitia unui dispozitiv nou poate sa fie doar costisitoare ( este intotdeauna placut sa iti cumperi ceva nou ).
Din fericire, exista vinerea neagra, sau Black Friday, cum ii spun americanii. Imprumutat de la omuletii de peste ocean, conceptul de Black Friday a reusit sa prinda foarte bine in Romania si sa acapareze un numar impresionant de magazine, mai ales din zona IT.




Astfel, daca ai un laptop, un telefon sau un cuptor cu microunde care nu mai functioneaza, asteapta pana pe data de 20 noiembrie si cumpara-ti altul. Atata vreme cat cel vechi ajunge intr-un centru de reciclare, este totul perfect.

reparatii de laptop


Care sunt reducerile pe care le poti gasi de Black Friday?

Marile magazine ofera reduceri substantiale, de pana la 90 %. Nu trebuie sa iti faci iluzii ca vei gasi iPhone 6 la 200 de lei, insa cu siguranta il vei putea achizitiona la un pret mai mult decat decent, daca acesta este dispozitivul pe care ti-l doresti cu ardoare.
Reducerile sunt aplicate la majoritatea produselor, asadar, daca vrei sa iti reinnoiesti intregul arsenal electronic din dotare, nu exista o ocazie mai buna.

Cum trebuie sa intampini ziua de Black Friday?

Exista cateva sfaturi pe care orice cumparator constiincios trebuie sa le respecte in aceasta zi :
- Trezeste-te de dimineata! Reducerile bune se gasesc de dimineata, iar dimineata inseamna 5! Daca alegi sa faci cumparaturile seara, s-ar putea sa nu mai ai ce cumpara;
- Pregateste-ti din timp banii pe card! Asigura-te ca ai suficienti bani , cu care sa poti achizitiona tot ceea ce te intereseaza. De regula, chiar daca intri intr-un magazin online cu dorinta de a cumpara un televizor, s-ar putea sa iti faca si altceva cu ochiul;
- Stabileste un buget clar. Nu cheltui mai mult decat poti duce. Pana la urma, mai trebuie sa si mananci ! :)

laptop reparatii


2 comentarii:

  1. Corect! Mai sunt si variantele de laptop SH sau refurbished care au garantie chiar si 2 ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde de costul reparatiei raportat la valoarea produsului . Daca produsul face 30 de milioane si reparatia 2 milioane , mi se are normal sa il repar decat sa scot din buzunar banii pentru un produs nou .

    RăspundețiȘtergere